Restaurant
Dear guests,
We are pleased to inform you that our restaurant will be open for you again from mid-October to mid-April. This year the restaurant will be run by the experienced restaurateurs of the “Seewen Beach”.
Our opening hours are from Monday to Friday for lunch and dinner. We are also happy to open at weekends for special occasions and events.
We look forward to welcoming you soon!
Your restaurant team
Lunch menu
Montag 7. September 2020
Dienstag 21. Juli 2020
-
CHF 23.50
Mittwoch 22. Juli 2020
Donnerstag 23. Juli 2020
-
CHF 23.50
Freitag 24. Juli 2020
-
CHF 23.50
On request, our staff will be happy to inform you about ingredients in our dishes that can trigger allergies and / or intolerances.
Specials
Vorspeisen
-
Bunter Blattsalat 8
-
Gemischter Salat 11
-
Lattichsalat 14
mit Speck, Parmesan und Croutons
-
Rindstatar 21.50 / 31.50
mit Briochetoast und Butter
-
Trockenfleischspezialitäten 16
mit Rohschinken, Speck, Salami und Alpkäse
Suppen
-
Tomatencremesuppe mit Rahmgaritur 9.50
-
Rindsconsommé mit Sherry & Einlage nach Wahl 10
Kräuter-Flädli, Griessklösschen oder Gemüsestreifen
Rössli Hit
-
Rössli Hit 39.50
Salat
Rindsentrecote mit Café-de-Paris-Butter und Pommes Frites
Klassiker
-
Geschnetzelte Kalbsleber 33 / 28
mit Kräutern in Butter gebraten und knuspriger Rösti
-
Geschnetzeltes Kalbfleisch nach Schwyzer Art 36 / 31
mit knuspriger Rösti
-
Schwyzer Burger 22
Rindfleisch, Speck, Raclettkäse, Essiggurke, Röstzwiebeln und BBQ Sauce dazu Coleslawsalat und Kartoffelwedges
-
Stroganoff vom Rindsfilet 36 / 31
Trockenreis & Mandel Broccoli
Fischgerichte
-
Brüggli Lachsforellefilet 39 / 36
mit Mandelbutter an Blattspinat & Salzgummeli
-
Egliknusperli im Bierteig 31 / 28
an buntem gemischten Salat und Tartar Sauce
Vegetarische Gerichte
-
Frische Eierschwämmli 24
mit Rollgerste, gebratenem Broccoli, Mascarpone und Mandeln
Schwyzer Spezialitäten
-
Kalbskopf 22 / 19
mit Gemüsevianigrette und Salzgummeli
-
Kutteln 19 / 16
in Tomatensauce und Salzgummeli
-
Kalbsnierli 27 / 24
mit Estragonrahm und Rösti
Dessert
-
Gebrannte Vanillecreme 12
mit Birne und Feigen
-
Felchlin Schokolade 14
mit Pflaume und Vielle Prune Granada 65% Edelweiss 36%
-
Griechischer Joghurt 12
mit Beeren, Nüssen und Honig
-
Verschiedene Käsesorten 14
mit hausgemachtem Früchtebrot
-
„s’Träumli“ vom Wysse Rössli 7
Vanille-Glace mit hausgemachtem Eierkirsch
-
"Merängge" 10
mit "Nidlä"
-
"Merängge" 12
mit "Nidlä" & Vanilleglace
Menu
Appetizers
-
Colored leafsalad 8
-
Lettuce 14
with bacon, Parmesan and croutons
-
Lettuce with grilled US lobster tail 28
with bacon, Parmesan and croutons and grilled US lobster tail
-
Beeftatar with klassik side dishes 21.50 / 31.50
Soups
-
Tomatoes creamsoup with wipped cream set 9.50
Beef
-
CH Entrecôte
150g CHF 32.50
200 g CHF 37.50
pro weitere 50 g CHF 5 -
CH Filet
150g CHF 39.50
200 g CHF 45.50
pro weitere 50 g CHF 6.50 -
CH Flanksteak
150g CHF 28.50
200 g CHF 32.50
pro weitere 50 g CHF 4 -
CH Onglet
150g CHF 31.50
200 g CHF 36.50
pro weitere 50 g CHF 4.50 -
CH Tomahawk
ab 500g CHF 50
weitere 100g CHF 10 -
US Rib Eye
ab 300 g CHF 45
weitere 100 g CHF 15
-
CH Chateaubriand
250 g Rindsfilet mit Sauce Bernaise und Beilagen nach Wahl CHF 59
-
CH Kalbskotelette
300g CHF 49
-
CH Metzger Schweinskotelette
300 g CHF 29.50
-
TH Riesenkrevetten
6 Stck. CHF 44.50
-
CH Pouletbrust
180 g CHF 28.00
-
CH Luganighetta
180 g CHF 21.00
-
weitere Beilagen
Ofenkartoffeln, Trockenreis, Teigwaren, gemischtes Gemüse, Maiskolben und gemischter oder grüner Salat
CHF 6 -
Alle unsere Gerichte werden mit Innerschwiizer Frites und hausgemachten Saucen serviert.
Vegetarian
-
Fresh chanterelles 25
with rolled barley, roasted broccoli, mascarpone and almonds
Vegan
-
Penne & Cheese 24
with cipolotti and potato crisps
Menu
Appetizers
-
Colored leafsalad 8
-
Mixed salad 11
-
Lettuce 14
with bacon, Parmesan and croutons
-
Beeftatar 21.50 / 31.50
with briochetoast and butter
-
Dry meat platter 16
with raw ham, bacon, salami and mountain cheese
Soups
-
Tomatoes creamsoup with wipped cream set 9.50
-
Consommé of beef 10
with sherry & different inserts on your choice-sliced herb pancake, vegetable strips or semolina dumplings
Rössli Hit
-
Rössli Hit 39.50
salad
beefentrecôte with cafe-de-paris-butter and french fries
Classic
-
Sliced veal liver 33 / 28
with fresh herbs sauteed in butter and crispy potatoe rösti
-
Sliced vreal "Schwyzer style" 36 / 31
with crispy potatoe rösti
-
Schwyzer Burger 22
beef, bacon, raclettcheese, pickle, roast onions, BBQ sauce with colelaw salad and potatoes wedges
-
Beef filet Stroganoff 36 / 31
with dry rice and broccoli with almonds
Fish dishes
-
Salmon trout 39 / 36
with almond butteron spinach and potatoes
-
Perch stripes in crispy beer batter 31 / 28
with mixed salad and tartar sauce
Vegetarian Dishes
-
Fresh chanterelles 24
with rolled barley, roasted broccoli, mascarpone and almonds
Schwyzer specialties
-
Vealhead 22 / 19
with vegetablesvinaigrette and boilled potatoes
-
Chitterlings 19 / 16
in tomatoes Sauce and boilled potatoes
-
Vealkidney 27 / 24
with estragoneancream and rösti
Dessert
-
Burnt vanilla cream 12
with pear and figs
-
Felchlin chocolate 14
with plume and Vielle Prune Granada 65% Edelweiss 36%
-
Greek yogurt 12
with berries, nuts and honey
-
Various cheese 14
with homemade fruit bread
-
dream from Wysses Rössli 7
vanilla ice cream with home made egg liqueur
-
"Merängge" 10
mit "Nidlä"
-
"Merängge" 12
mit "Nidlä" & Vanilleglace